Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:49:28 GMT

تایرهای بی‌کیفیت چینی با جان مردم بازی می‌کنند

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۴۸۷۶۴

تایرهای بی‌کیفیت چینی با جان مردم بازی می‌کنند

«مصطفی تنها» سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر، دلیل ترکیدن تایر ماشین‌ها را در بی‌کیفیت بودن آنها خلاصه می‌کند. او می‌گوید عموما تایرهایی که با ترکیدن باعث فاجعه انسانی در جاده‌های ایران شده‌اند، تولید چین هستند.

در ایران هر از گاهی ترکیدن تایر ماشین‌ها، بخصوص تایر ماشین‌های سنگین، خبرساز و فاجعه‌‌آفرین می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی تنها، سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر در گفت‌وگو با «مردم‌سالاری آنلاین» دلیل ترکیدن تایر ماشین‌ها را در بی‌کیفیت بودن آنها خلاصه می‌کند.

او می‌گوید عموما تایرهایی که با ترکیدن باعث فاجعه انسانی در جاده‌های ایران شده‌اند، تولید چین هستند. مصطفی تنها در رابطه با مقایسه کیفیت تایر ایرانی و خارجی گفت: تاکنون یک بررسی علمی‌در این خصوص صورت نگرفته است. اما لاستیک‌های تولید داخل عموما بعد از تولید، 4 سال گارانتی دارند که این نشان دهنده اطمینان تولید کننده به تولیدات خود است. در کشورهای صنعتی میزان گارانتی تایرها 5 سال است.

وی ادامه داد: البته تا کنون مشاهده نشده که مصرف کنندگان ما از عمر تایر تولید داخل گلایه داشته باشند. استانداردهای جهانی در خصوص عمر تایرها در حدود 50 تا 70 هزار کیلومتر است. تایرهای ما در تستهای صورت گرفته، حتی تا 110 هزار کیلومتر هم دوام داشته‌اند. استاندارد عمر تایر حداقل 50 هزار کیلومتر است که خوشبختانه این میزان در مورد لاستیک‌های ایرانی بیشتر است و از 70 تا 110 هزار کلیومتر هم دوام دارند. او با اشاره به استاندارد تایرهای چینی گفت: عمر لاستیک‌های چینی در خصوص رعایت استانداردهای بین‌المللی تفاوت دارد. عمر تایرهای تولید چین به 55 هزار کیلومتر نمی‌رسد و می‌ترکند. چینی‌ها می‌خواهند حداکثر صرفه‌جویی در هزینه را داشته باشند؛ لذا در پی افزایش بیش از اندازه کیفیت نیستند. اما در کشورهای صنعتی و حتی در ایران اینگونه نیست.

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر در پاسخ به این سوال که آیا اخیرا واردات تایرهای کم کیفیت چینی به ایران بیشتر نشده است، ابراز داشت: سالها است که تایرهای چینی‌ بیشترین میزان واردات تایرهای خارجی را در دست گرفته‌اند که این مساله به قیمت پایین تایرهای چینی باز می‌گردد. قیمت تایر چینی در مبدا غیر قابل رقابت است. به همین جهت کشورهای صنعتی که صنعت تایرسازی دارند، با وضع آنتی دمپینگ برای تایرهای چینی، در پی رقابت با صنعت تایرسازی چین هستند.

وی افزود: کشورهای پیشرفته معتقدند که چینی‌ها با مشوق‌های غیر مستقیمی‌که برای صادرات در نظر گرفته‌اند، عملا حمایت از تایرهای خود را پوشش می‌دهند و اینگونه با قیمت‌های ارزان، تایرهای تولیدی خود را بفروش می‌رسانند. مادامیکه قیمت تایرهای چینی رقابت‌پذیر نیست، تجار ایرانی نیز تایرهای چینی وارد می‌کنند تا مردم هم توان خرید تایر داشته باشند.

او در خصوص میزان ترکیدن تایرهای چینی در جاده‌های ایران گفت: این آمار را سابقا پلیس راهور اعلام می‌کرد. اما سالها است که این آمار دیگر اعلام نمی‌شود. کسانیکه با این صنعت سرو کار دارند، باید بازخوردی علمی‌از فعالیت خود داشته باشند. اما آماری در این خصوص اعلام نمی‌شود. به هر حال در سوانح بزرگی که در ایران رخ داده، تایرهای چینی حرف اول را می‌زنند. تا کنون هیچ تایر ایرانی چنین سوانح جاده‌ای را رقم نزده است. در دو سانحه بزرگ چند سال قبل که برخی از هم‌وطنان هم جان خود را از دست دادند، این تایرهای چینی بودند که نقش آفرینی کردند. در سوانح پر سر و صدای جاده‌ای در ایران، این تایرهای چینی هستند که عامل سانحه بوده‎اند نه تایرهای ایرانی.

منبع: روزنامه مردم سالاری؛ 1397،9،3
گروه اطلاع رسانی**2059**2002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مردم سالاري تصادفات جاده اي تركيدن لاستيك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • وزیر صمت: یک جهش اساسی امسال در کیفیت خودرو اتفاق می‌افتد
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!